Σχεδιασμός, Υλοποίηση + Υποστήριξη πωλήσεων

Υποσχόμαστε μόνο όσα μπορούμε να τηρήσουμε, για αυτό και δεν μένουμε μόνο στα σχέδια, προχωράμε αποφασιστικά και στη δράση. Αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου την ανάπτυξη του Concept spa που έχετε επιλέξει, προσέχοντας για εσάς κάθε λεπτομέρεια. Από τη μηχανολογική μελέτη και την ηλεκτρολογική μελέτη, μέχρι την κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων που θα διασφαλίσουν το ιδανικό περιβάλλον spa για τους επισκέπτες σας, το μόνο που χρειάζετε να κάνετε, είναι να μας εμπιστευτείτε.
Explore

Σχεδιασμός

Με βάση το μοντέλο συνεργασίας (ενοικίαση spa ή spa management) και το Concept spa που έχετε επιλέξει, προχωράμε στον ακριβή σχεδιασμό της υλοποίησης του έργου. Πιο συγκεκριμένα, σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο/έκθεση που συμπεριλαμβάνει: την ιδεατή μηχανολογική μελέτη, την ηλεκτρολογική μελέτη, τη μελέτη διαμόρφωσης των υπάρχοντων εγκαταστάσεων και τέλος, την αναλυτική μελέτη για τις λειτουργικές απαιτήσεις του κέντρου ευεξίας (ήχος, φωτισμός, εξοπλισμός, προμηθευτές κτλ.). Στόχος μας, να σας παρουσιάσουμε μια ξεκάθαρη εικόνα του έργου εξ’αρχής, πριν περάσουμε στο στάδιο της υλοποίησης.
Σχεδιασμός

Υλοποίηση

Αφού έχουμε αξιολογήσει σε επίπεδο συμβουλευτικής τις ακριβείς ανάγκες διαμόρφωσης του ιδανικού spa για το ξενοδοχείο σας, προχωράμε στην ολοκλήρωση του έργου, υλοποιώντας και διαμορφώνοντας τα μενού, τις υπηρεσίες, τα πρωτόκολλα, τη γραμμή προμηθειών και ότι περιλαμβάνει το concept που έχετε επιλέξει. Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες interior design για τη βελτίωση των υπάρχοντων χώρων και αναλαμβάνει την ανακατασκευαστική μελέτη/υλοποίηση, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο. Στόχος μας, να αξιοποιήσουμε τη δυναμική του χώρου σας προβαίνοντας στις ελάχιστες δυνατές παρεμβάσεις και προτείνοντας έξυπνες λύσεις (π.χ. Smart Spa Concept στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για εσωτερικές εγκαταστάσεις spa). Με την παραπάνω μέθοδο, εξασφαλίζουμε για κάθε περίπτωση, ένα απολύτως λειτουργικό spa, που θα προσελκύει κάθε σας επισκέπτη με τον επαγγελματισμό, την πολυτέλεια και την ηρεμία που θα αποπνέει.
Υλοποίηση

Στρατηγική Επικοινωνίας & Τοποθέτηση Πωλήσεων

Μας ενδιαφέρει ό,τι δημιουργούμε να βρίσκει ανταπόκριση και στους ανθρώπους στους οποίους απευθυνόμαστε. Η μελέτη του κοινού του ξενοδοχείου σας είναι σημαντική τόσο για τον σχεδιασμό του χώρου και των εμπειριών ενός spa, όσο και για την κατάλληλη επικοινωνία του. Η ομάδα μας, ανάλογα με το Concept spa που έχετε επιλέξει, διαμορφώνει εξατομικευμένα μενού υπηρεσιών/προϊόντων, πρωτόκολλα λειτουργίας και ένα προωθητικό πλάνο επικοινωνίας που συμπεριλαμβάνει στοχευμένες προσφορές και πακέτα ευεξίας. Όλα μας τα υλικά παρέχονται σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
Στρατηγική Επικοινωνίας & Τοποθέτηση Πωλήσεων
Εγγραφείτε στο newsletter μας
GDPR COMPLIANCE