×

Privacy Policy - AEGEO

Προσωπικά Δεδομένα
Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε όταν χρησιμοποιείτε τους δικτυακούς τόπους της ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ (εφεξής οι «Δικτυακοί Τόποι»). Περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με αυτή την πολιτική απορρήτου είναι η εταιρία με την επωνυμία «ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ», και τον διακριτικό τίτλο «Aegeo Spas Ε.Π.Ε.», η οποία εδρεύει στην Αμμουδάρα Μαλεβυζίου, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου Αριθμός 72, με ΑΦΜ 998294829, Δ.Ο.Υ Ηρακλείου, όπως εκπροσωπείται νόμιμα εφεξής “ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ”, θεωρεί ως ύψιστη προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα επικοινωνείτε ή συνεργάζεσθε μαζί μας, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά υποψήφιοι ή ενεργοί πελάτες, εργαζόμενοι, προμηθευτές, επιτηδευματίες, ιδιώτες, καταναλωτές ή συνεργαζόμενοι τρίτοι.

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που μπορεί να οδηγήσει, είτε απευθείας είτε συνδυαστικά με άλλες, στη μοναδική σας αναγνώριση ή στον εντοπισμό σας ως φυσικό πρόσωπο. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν ενδεικτικά στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, αριθμός μητρώου κοινωνικής ασφάλισης, φυσικές και ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, αριθμοί σταθερού και κινητών τηλεφώνων σας, αριθμοί τραπεζικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών σας, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τηλεφωνικών και διαδικτυακών επικοινωνιών σας, δεδομένα πληρωμών σας, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας (log files, cookies κλπ.), και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιτρέπει τη μοναδική ταυτοποίησή σας κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Παρακαλούμε να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και την υπογραφή της σχετικής δήλωσης συγκατάθεσης, όπου αυτό απαιτείται, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα της οποίας οι όροι διέπουν εφεξής τη μεταξύ μας συμβατική σχέση και ενσωματώνονται στους όρους χρήσης της κάθε υπηρεσίας. Για την χρήση ορισμένων επιλογών – υπηρεσιών – εντολών , ενδέχεται να σας ζητούμε επιπλέον την ρητή συγκατάθεσή σας πληκτρολογώντας ( «κλικ») την αντίστοιχη επιλογή.

1. Αντικείμενο

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στόχο έχει να σας ενημερώσει για τους όρους συλλογής, επεξεργασίας και διαβίβασης των προσωπικών δεδομένων σας που ενδέχεται να συλλέξουμε ως Υπεύθυνοι επεξεργασίας.

Η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εφαρμόζει τις δέκα Αρχές Επεξεργασίας του ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία) με στόχο να προστατεύσει τα Δικαιώματά σας ως προς τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας . Έχετε τα εξής δικαιώματα : ενημέρωσης, πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού επεξεργασίας, φορητότητας, εναντίωσης και μη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων βάσει προφίλ, ανάκλησης συγκατάθεσης όπως εξειδικεύονται στην ελληνική νομοθεσία και υπό τους περιορισμούς που τίθενται ανά περίπτωση . Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που διενεργούν και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρίες του ομίλου.
Έχετε επίσης πάντοτε το δικαίωμα να επικοινωνείτε μαζί μας στα στοιχεία «Υπεύθυνου Επεξεργασίας» κατωτέρω, προκειμένου να υποβάλλετε οποιαδήποτε καταγγελία – παράπονο , να ασκήσετε τα αναφερόμενα ανωτέρω δικαιώματά σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιθυμείτε.
Έχετε επίσης το δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων (Λ.Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα , e-mail: complaints@dpa.gr).

2. Τρόποι συλλογής προσωπικών δεδομένων- Ασφάλεια συναλλαγών

Η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ θα σας ζητήσει πάντα τα ελάχιστα απαιτούμενα κατά νόμο προσωπικά σας για να προμηθευτείτε προϊόντα ή υπηρεσίες μας, για να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες ή για την καταχώρηση του βιογραφικού σας καθώς και για την εξυπηρέτηση σκοπών των εννόμων συμφερόντων μας ανάλογα με την παρεχόμενη εκ μέρους μας υπηρεσία , την μεταξύ μας σύμβαση ή για σκοπούς marketing και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων μας . Σε αυτά ανήκουν ενδεικτικά, κατά περίπτωση, όνομα, αριθμός χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας, τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), ταχυδρομική διεύθυνση έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών καθώς και λεπτομέρειες παράδοσης της παραγγελίας σας.

Η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα σας μόνο για όσο χρόνο επιβάλλεται από τους συμβατικούς όρους κάθε υπηρεσίας, σε συνδυασμό με την κείμενη οικονομική, τραπεζική, φορολογική, τηλεπικοινωνιακή και λοιπή νομοθεσία, βάσει του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας ενώ στη συνέχεια τα ανωνυμοποιεί ή τα καταστρέφει. Τα δεδομένα σας διατηρούνται για ελάχιστο χρονικό διάστημα πέντε (05) ετών εκτός αν προβλέπεται διαφορετικά από την κείμενη νομοθεσία , άλλως και για όσο διάστημα επιθυμείτε να έχετε λογαριασμό ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ έως μέγιστο διάστημα μέχρι την παραγραφή τυχόν αξιώσεων από την μεταξύ μας σχέση . Σε περίπτωση υποβολής βιογραφικών τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρείται διατηρούνται και τυγχάνουν επεξεργασίας για χρονικό διάστημα ενός (01) έτους και μετά διαγράφονται ή καταστρέφονται χωρίς προειδοποίηση. Εφόσον διατηρείτε λογαριασμό μέλους τα δεδομένα σας επεξεργάζονται καθ’όλη την διάρκεια που υπάρχει ο λογαριασμός και κατόπιν διαγραφής αυτού ενδέχεται να εξακολουθούν να διατηρούνται για ελάχιστο χρονικό διάστημα πέντε (05) ετών έως και μέγιστο μέχρι την παραγραφή τυχόν αξιώσεων από τις υπηρεσίες.
Η AΙΓΑΙΟ ΣΠΑ χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση μέχρι 2048-bit, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της χρεωστικής/πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το SSL (Secure Sockets Layer), έχει θεσπιστεί παγκοσμίως ως το ασφαλέστερο πρωτόκολλο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες - και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.

Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση της μεταξύ μας συναλλαγής . Κατά τα λοιπά η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με τις οποίες η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ έχει συνάψει σχετικές συμβάσεις για την προστασία των δεδομένων σας, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.


3. Περιπτώσεις συλλογής προσωπικών δεδομένων

Η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ συλλέγει προσωπικά σας δεδομένα στις εξής περιπτώσεις:
• Όταν συμπληρώνετε αίτηση - φόρμα στην ιστοσελίδα μας για να αγοράσετε ένα προϊόν και/ή μια υπηρεσία
• Κατά την οικειοθελή εγγραφή σας σε έντυπους ή ηλεκτρονικούς καταλόγους παρέχοντας την συναίνεσή σας ώστε να λαμβάνετε έντυπα, ηλεκτρονικά ή με SMS ενημερωτικό υλικό ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώνετε τις προτιμήσεις σας ή κατά τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες.
• Κατά τις επισκέψεις και την πλοήγησή σας σε ιστοσελίδες μας όπου συλλέγουμε, με τα κατάλληλα μέσα συλλογής δεδομένων, όπως τα cookies, πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησής σας (browser) κλπ.
• Κατά την υποβολή προς εμάς βιογραφικών για την εύρεση εργασίας στην εταιρεία ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ

4. Πολιτική Cookies

Σύμφωνα με την υπό αντικατάσταση με Σχέδιο Κανονισμού Οδηγία E-Privacy 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies". Πρόκειται για διαδικτυακά εργαλεία συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών που προέρχονται από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή συνεργαζόμενες ιστοσελίδες τρίτων φορέων, προκειμένου να μετρηθεί η επισκεψιμότητα, να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας και να προσαρμοστεί στις ανάγκες των πελατών μας.

Με τη χρήση της δικής μας ιστοσελίδας, συμφωνείτε (opt-in) με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται από τα κοινωνικά δίκτυα ή τις μηχανές αναζήτησης, π.χ. Google Analytics, Facebook social plug-ins, Google+ κλπ., χωρίς ουδεμία εμπλοκή, επιρροή ή έλεγχο εκ μέρους της ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ, και διαβιβάζονται είτε εντός είτε εκτός Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (28 κράτη-μέλη ΕΕ συν Ισλανδία, Λιχτενστάιν και Νορβηγία), για τα οποία είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι εν λόγω τρίτοι.

Αν δεν επιθυμείτε τρίτα μέρη, όπως Google, Facebook, Twitter κλπ. να λαμβάνουν πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες της ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ, μπορείτε να εξαιρεθείτε προβαίνοντας στην αντίστοιχη επιλογή όπως παρέχεται από την εκάστοτε Πολιτική Χρήσης που υπάρχει στην ιστοσελίδα κάθε τέτοιου τρίτου μέρους.

Παρότι τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης (browsers) αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, επιλέγοντας να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα cookie χωριστά. Πλην όμως πρέπει να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε σας δυνατοτήτων περιήγησης σε κάθε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

5. Αρχές επεξεργασίας

Η ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας για τους ακόλουθους σύννομους σκοπούς επεξεργασίας, ήτοι:
- Για σκοπούς συμμόρφωσης με την κείμενη νομοθεσία
- Για την ολοκλήρωση των αιτημάτων, αγορών και παραγγελιών σας.
- Για σκοπούς εκτέλεσης της εκάστοτε μεταξύ μας συμβάσεως
- Για να απαντήσουμε σε αιτήματα και ερωτήματά σας, όπως ενδεικτικά για πληροφορίες αγορών υπηρεσιών, καθώς και ενημέρωση και απάντηση σε προτάσεις σας περί βελτίωσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
- Για την ανάλυση επισκεψιμότητας ιστοσελίδων και τη βελτίωση της εμπειρίας σας και για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικές με προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες εφόσον έχετε παράσχει την ρητή σας συγκατάθεση προς τούτο . Κατά την αλληλεπίδρασή σας με τους Δικτυακούς Τόπους και τα Apps μας, ορισμένα δεδομένα συλλέγονται αυτόματα από τη συσκευή σας ή το πρόγραμμα διαδικτυακής περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν τα εξής:Cookies, διευθύνσεις IP, επικεφαλίδες παραπομπής (referrer headers), δεδομένα αναγνώρισης του προγράμματος διαδικτυακής περιήγησης και της έκδοσής του, καθώς και εικόνες συλλογής στατιστικών στοιχείων (web beacons) και ετικέτες (tags)
- Για εσωτερικές λειτουργίες και ανάλυση όπως εσωτερική διαχείριση, πρόληψη έναντι απάτης, χρήση από πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, τιμολόγησης, λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου.
-Για τη λειτουργία, βελτίωση και διατήρηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή τις προτιμήσεις σας επικοινωνώντας μαζί μας.

6. Διαβίβαση σε τρίτους

Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής και τους εκάστοτε ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων.

Τέλος, ενδέχεται να διαβιβάσουμε ή αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε επίσημους, ημεδαπούς ή αλλοδαπούς, κρατικούς και εποπτικούς φορείς (π.χ. αστυνομία, Τράπεζα της Ελλάδος, διεθνείς φορολογικές αρχές κλπ.), όταν κληθούμε να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία και να αποτρέψουμε σε βάρος μας και σε βάρος των πελατών μας έκνομες ενέργειες (π.χ. απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ.).

7. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

Εμείς στη ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ διαθέτουμε εκπαιδευμένο και υπεύθυνο προσωπικό, ενώ αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας της ιδιωτικότητας και όλων των προσωπικών σας πληροφοριών. Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε κατάλληλες πολιτικές ασφαλείας και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα τεχνικά και επιχειρησιακά εργαλεία, κρυπτογράφηση δεδομένων, χρήση firewalls, καθιέρωση επιπέδων πρόσβασης, εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, εκπαίδευση προσωπικού, περιοδικοί έλεγχοι κλπ.

Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική και σύμφωνα με τη ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας ανά τύπο επεξεργασίας την οποία μπορείτε οποτεδήποτε και ελεύθερα να ανακαλέσετε επικοινωνώντας μαζί μας.

9. Μη ζητηθείσα εμπορική επικοινωνία

Εμείς στη ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ απαγορεύουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας με σκοπό τη μεταφορά, τη διανομή ή την παράδοση οποιωνδήποτε μαζικών ή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (spam). Ακόμη, δεν επιτρέπουμε την αποστολή μηνυμάτων από και προς τους πελάτες μας τα οποία χρησιμοποιούν ή περιέχουν μη έγκυρες ή παραποιημένες επικεφαλίδες, μη έγκυρα ή μη υπαρκτά ονόματα χώρου (domain names), τεχνικές απόκρυψης προέλευσης του κάθε μηνύματος, ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες ή παραβιάζουν τους όρους χρήσης της κάθε ιστοσελίδας.

Δεν επιτρέπουμε με κανέναν τρόπο, τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γενικών πληροφοριών των πελατών, μέσω της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας. Δεν επιτρέπουμε και δεν εξουσιοδοτούμε καμία προσπάθεια χρήσης των υπηρεσιών μας με τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, απενεργοποιήσει, επιβαρύνει οποιοδήποτε μέρος των υπηρεσιών μας ή να παρεμποδίσει οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας.

Αν θεωρήσουμε πως γίνεται κάποια μη εξουσιοδοτημένη ή ακατάλληλη χρήση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, μπορούμε, χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εμποδίσουμε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο χώρο στο διαδίκτυο (domain), έναν διακομιστή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή μια διεύθυνση IP.

11. Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email στο gdpr@aegeospas.gr.

12.Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας
Η ισχύουσα νομοθεσία και οι πρακτικές μας μεταβάλλονται με τον χρόνο. Αν αποφασίσουμε να επικαιροποιήσουμε την πολιτική απορρήτου μας, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στους Δικτυακούς Τόπους και Apps μας. Αν πραγματοποιήσουμε ουσιώδεις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα, θα σας αποστείλουμε προηγούμενη ειδοποίηση ή, όταν απαιτείται από τη νομοθεσία, θα ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για την υλοποίηση των εν λόγω αλλαγών. Συνιστούμε θερμά να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου μας και να ενημερώνεστε τακτικά για τις πρακτικές μας.

13. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
Επωνυμία «ΑΙΓΑΙΟ ΣΠΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΥΕΞΙΑΣ»
διακριτικός τίτλος «Aegeo Spas Ε.Π.Ε.»,
έδρα : Αμμουδάρα Μαλεβυζίου, Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου Αριθμός 72
αρ. ΓΕΜΗ 077701127000
e-mail : gdpr@aegeospas.gr
τηλέφωνο : +30 2810 263700, +30 2810 325053