×

1
WELLNESS WELL SERVED

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε επιτυχημένες και μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις που βασίζονται σε αμοιβαία κερδοφόρα λύση. Γι αυτό το λόγο παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, κυρίως πελατο - κεντρικές που ικανοποιούν τόσο τον συνεργάτη μας όσο και τον τελικό καταναλωτή. Αναλαμβάνουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στην κατασκευή ενός νέου κέντρου ευεξίας όσο και για τη διαχείριση του ήδη υπάρχοντος spa του ξενοδοχείου σας. Τα πλήρως καταρτισμένα στελέχη μας αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν αλλά και να προωθήσουν τη μοναδικότητα του δικού σας κέντρου ευεξίας.

Η Aegeo Spas διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Από τις οποίες προσφέρει είτε στο σύνολο τους είτε μεμονωμένα σε εναρμόνιση πάντα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της.

2
ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχουμε αναλάβει τη διαχείριση των spa των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων και αυτό μας δημιουργεί την επιθυμία να υπερβαίνουμε συνεχώς τις προσδοκίες τους.

Ξεκινώντας μία συνεργασία με την Aegeo Spas θα λάβετε την ικανοποίηση ενός πολύ καλά διαχειριζόμενου spa, καθώς και μία σειρά από επιπλέον πλεονεκτήματα:

 • Έχουμε εξειδίκευση στον τομέα των spa μέσα στα ξενοδοχεία
 • Τα περισσότερα στελέχη της εταιρίας προέρχονται από τον ξενοδοχειακό κλάδο και έχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο της ευεξίας και του spa
 • Σας διαβεβαιώνουμε σίγουρα οικονομικά οφέλη
 • Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας spa υπηρεσίες στους πελάτες μας
 • Εγγυόμαστε συνέπεια και συμμόρφωση με όλες τις συμφωνίες μας
 • Δημιουργούμε ομάδες με πολύ καλά εκπαιδευμένα άτομα που διακατέχονται από ξενοδοχειακή παιδεία
 • Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα σας αντιμετωπίσουμε σαν να είστε ο μοναδικός μας πελάτης
 • Παρέχουμε θεραπείες εμπνευσμένες από την τοπική κουλτούρα αλλά και από τις διεθνείς τάσεις.
 • Δημιουργούμε spa concepts σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες
 • Δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να αυξήσουμε τα θετικά σχόλια σε ταξιδιωτικές ιστοσελίδες, όπως είναι το trip advisor.
 • Η δουλειά σου θα πραγματοποιηθεί από τους ηγέτες της τοπικής αγοράς
 • Η διαχείριση κέντρων ευεξίας – spa μέσα σε ξενοδοχειακές μονάδες είναι η μοναδική ενασχόληση της εταιρίας και επενδύουμε μόνο σε αυτό.
 • Προσαρμοζόμαστε στα εργασιακά standards της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας

3
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Νιώθουμε υπερήφανοι γιατί μας εμπιστεύτηκαν μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχειακών μονάδων και κέντρων ευεξίας για να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο την επιχείρησή τους. Αναφέρουμε τυχαία κάποιες από τις συνεργασίες μας: Aquila, Atlantica, Hatzilazarou, Electra, Mamidaki, Metaxa Hospitality Group, Sbokos, Mayor.

4
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και τη λειτουργία του spa του ξενοδοχείου σας. Μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο συνεργασίας που εσείς επιθυμείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Η ομάδα μας μπορεί να σας παρέχει τις καλύτερες πιθανές λύσεις για την βιωσιμότητα του spa του ξενοδοχείου σας.

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΥΟ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

 • Ενοικίαση
 • Συμβουλευτική

Αναγνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του spa του ξενοδοχείου σας, αποτελούν βασικό παράγοντα για τη λειτουργία και την επιτυχία της επιχείρησης σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας παρέχει ενδελεχείς λύσεις διαχείρισης και συμβουλευτικής της λειτουργίας του κέντρο ευεξίας σας και σαν αποτέλεσμα να σας παρέχει άριστες υπηρεσίες.

5
AEGEO SPAS CONCEPTS

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες spa και να δημιουργούμε εξατομικευμένες θεραπείες. Αυτό που μας διακρίνει είναι η αφοσίωση μας στο να κατανοούμε σε βάθος τις ανάγκες των πελατών μας και να βρίσκουμε λύσεις.

Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε 6 διαφορετικά concepts τα οποία αποτελούνται από μοναδικές θεραπείες που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις και τα πρότυπα στην ευεξία. Και τα 6 concepts έχουν δημιουργηθεί με στόχο να ικανοποιήσουν και να βελτιώσουν στο έπακρο την εμπειρία του επισκέπτη σας.

Προσπαθούμε να διαφοροποιούμαστε και να βρίσκουμε τρόπους να προσθέτουμε επιπλέον αξία στις υπηρεσίες σας.

Από τα ιαματικά κέντρα που βρίσκονται σε πολυτελή θέρετρα πέντε αστέρων μέχρι τα μικρότερα κέντρα ευεξίας σε boutique ή ξενοδοχεία πόλης και στην ειδυλλιακή παραλία Gazebos. Και οι 6 κατηγορίες έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να ικανοποιήσουν και να βελτιώσουν ή ακόμη και να ενισχύσουν την εμπειρία του επισκέπτη σας. Και οι έξι φιλοσοφίες σπα στοχεύουν να παραμείνουν ευθυγραμμισμένες με την πιο εξελιγμένη εμπειρία ευεξίας και έτσι να προωθήσουν τις υπηρεσίες εμπειρίας των φιλοξενουμένων σας.

LUXURY SPA LUXURY SPA

LUXURY SPA

VIP concept με την υπογραφή των 5-star expertise για τα Luxury Hotels.

SKI RESORT SPA SKI RESORT SPA

SKI RESORT SPA

Ιδιαίτερα έξτρα ενυδατικές θεραπείες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτητικές ανάγκες των ανθρώπων που είναι εκτεθειμένοι στο κρύο και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

PREMIUM SPA PREMIUM SPA

PREMIUM SPA

Μοναδικό spa menu ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις προνομιακές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν wet area, hammam, Jacuzzi.

THALASSOTHERAPY SPA THALASSOTHERAPY SPA

THALASSOTHERAPY SPA

Ολοκληρωμένη πρόταση θεραπειών που καλύπτει εξειδικευμένες ανάγκες των κέντρων θαλασσοθεραπείας.

OUTDOOR SPA OUTDOOR SPA

OUTDOOR SPA

Ολοκληρωμένη λύση spa σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου για όσους δεν διαθέτουν εσωτερικό χώρο ευεξίας ή θέλουν να επεκταθούν. Τώρα υπάρχει η έξυπνη λύση “Gazebo”

MOBILE SPA MOBILE SPA

MOBILE SPA

για όσους επιθυμούν να βιώσουν την απόλυτη χαλάρωση στον προσωπικό τους χώρο.